Nieuwjaar met (ex-)voetballers

Beste wensen voor 2018! Na een tijdje stil gelegen te hebben gaat Voetbalprullaria in 2018 er weer tegenaan. Nu het jaar net begonnen is belichten we graag hoe (ex-)voetballers de overgang van 2017 naar 2018 hebben beleefd:

 

Zo hebben we Yolanthe die Wesley Sneijder het nieuwe jaar in kust.

 

View this post on Instagram

Thats it Than !

A post shared by Royston Ricky Drenthe (@roya2faces) on

Na zijn voetbalschoenen opgehangen te hebben afgelopen jaar kijkt Royston Drenthe uit naar 2018. Royston, u weet nog wel, de man die volgens Guus Hiddink de potentie heeft van Roberto Carlos terwijl Royston al gestopt was. Misschien de potentie in aantal kinderen (9) of onbetaalde alimentatie.

 

View this post on Instagram

Happy New Year 😁🤙🏻🎆🎇

A post shared by Dimitar Berbatov (@berbo9) on

Berbatov is altijd rechttoe rechtaan en wenst je een gelukkig nieuwjaar. Speelt ook nog steeds trouwens. Bij het Indiase, 3 jaar oude team, Kerala Blasters waar Rene Meulensteen de coach is.

 

Waarschijnlijk niet met privéjet gevlogen naar het skioord. Toch probeert Heitinga het beste van de laatste dag van 2017 te maken.

 

Ronaldo luidt het jaar in met partner (uiterst rechts).

 

Graziano Pellè en Viktoria Varga hadden genoeg van bami en trokken naar Thailand voor een feestje.

 

Op 1 januari mocht hij niet spelen tegen Burnley, maar Virgil van Dijk maakt wel duidelijk dat hij heel blij is met zijn transfer. En terecht.

 

Rose Bertram en aanhang (Gregory van der Wiel) vieren met z’n drieën nieuwjaar. Gregory speelt trouwens tegenwoordig bij Cagliari. He waar? Ja precies dat.

 

Aadje is al weer bezig met de waan van de dag en leest lekker een ouderwets een krantje onder het genot van een bakkie pleur.

 

Nu zijn laatste voetballende jaren zijn ingegaan oriënteert Pepe zich op een andere loopbaan. Tourguide in een bus gaat hem prima af. Als je hem onderbreekt torpedeert hij je onderbeen in gruzelementen. 4/5 sterren.

 

Memphis Depay en verloofde Lori Harvey kijken naar vuurwerk. Nice in Lyon.

 

De vrouw van Rakitic luistert naar het motto: met de borstjes vooruit 2018 in.

 

De altijd lachende Gullit drinkt een glaasje in Miami. Heeft met Paint iets in het plaatje geschreven. Gelukkig. We dachten even dat deze foto voor de paasviering was namelijk.

Advertisements